Alexandra Ușurelu | Teatrul Naţional, București | 29 ian 2018

Alexandra Ușurelu pregătește un nou concert spectaculos în Sala Mare a Teatrului Național din București. Evenimentul va avea loc pe 29 ianuarie 2018, începând cu ora 20:00. Artista va fi însoțită pe scenă de o distribuție specială, ce va cuprinde printre altele: coarde, suflători și un cor.

Bilete concert Alexandra Ușurelu la Teatrul Național

§  Premium - 119 lei

§  Categoria I - 80 lei

§  Categoria II - 60 lei

Alexandra Ușurelu a început tradiția concertelor organizate în Sala Mare a TNB pe 18 ianuarie 2016 cu spectacolul #PUR, când a fost acompaniată de orchestra simfonică dirijată de Viorel Sârbu. Reprezentația sold-out de atunci a fost urmată la un an distanță de altele două, ținute tot cu casa închisă. Concertele "Am să fiu eu casa ta" au avut loc pe 30 ianuarie 2017.

Alexandra Ușurelu confirmă constant succesul la un public dornic să vadă spectacole de bună calitate, empatic la o muzică surprinzătoare și curată. Fără artificii sau acțiuni agresive de promovare, Alexandra, tânăra artistă indie care a readus în ultimii ani bunul simț pe scenele de concert din România, a reușit ceva ce poate părea, în România acestor ani, doar o firavă și fantomatică speranță: să câștige aprecierea unui public ce preferă să-și aleagă singur muzica pe care o ascultă și să-și urmeze artiștii favoriți în sălile de spectacol. Multitudinea de concerte din toată țara și cele trei spectacole simfonice sold-out susținute până acum în Sala Mare a Teatrului Național din București au transformat-o rapid în una dintre cele mai de succes artiste independente.

 

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

Cauta in site

Vezi concertele lunii