We Love The Beatles Show | Teatrul National, Bucuresti | 17 sept 2018

Spectacolul este sustinut de una dintre cele mai apreciate trupe tribute Beatles din lume, Bestbeat, desemnata de Newsweek in primele 30 de trupe ale lumii care aduc omagiu si pastreaza istoria si atmosfera trupei pentru generatiile actuale.
The Bestbeat canta pe aceleasi instrumente ca ale Beatles-ilor si sunt recunoscuti pentru atentia la detaliile care readuc atmosfera vremurilor de debut ale Beatlesilor: costume facute pe comanda care sa arate exact ca cele purtate de McCartney & co, peruci etc.

De altfel, The BestBeat e atat de apreciata pentru performanta completa a show-ului sau incat a fost invitata sa faca un turneu in Liverpool, locul in care a crescut legendara trupa britanica.

Pentru noi e important ca tinerii sa simta si sa inteleaga ce a insemnat Beatles pentru istoria muzicii. Daca un singur parinte care in adolescenta i-a iubit pe Beatles isi aduce copilul la spectacolul de la Teatrul National, scopul nostru a fost atins. Transmitem mai departe o parte importanta din muzica autentica, valoroasa. Sunt foarte multi muzicieni in Romania care au devenit artisti inspirati de Beatles si vom folosi acest super show pentru a le arata tinerilor, si cu sprijinul artistilor inspirati de Beatles, cat de mult reprezinta aceasta trupa in istoria muzicii.

The Beatles este, conform Billboard, trupa cu cele mai multe vanzari de albume din istoria muzicii - 178 de milioane de albume – cu mult inaintea unor trupe sau artisti care au beneficiat de o distributie mai ampla (Madonna, Michael Jackson, U2 etc).

Accesul se va face începând cu ora 19:00.

Punem la dispoziție 10 bilete pentru persoane cu dizabilități și însoțitorii acestora, mai multe detalii pe adresa de mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Sursa: Facebook.com / We Love The Beatles Show <<< vezi aici mai multe detlii despre acest eveniment.

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

Gaseste-ne pe facebook

 

 

Cauta in site

Vezi concertele lunii