Handbal: Toate competiţiile interne inclusiv dubla cu Polonia contând pentru calificarea la Euro 2020, amânate

Federaţia Română de Handbal a anunţat, vineri, că toate competiţiile pe plan intern au fost suspendate, iar "dubla" cu Polonia contând pentru calificarea lotului naţional de senioare la Euro 2020 a fost amânată.

 

"Federaţia Română de Handbal consideră că sănătatea participanţilor la activitatea handbalistică şi nu numai, trebuie să primeze şi, ţinând cont de setul de măsuri luate în ultima perioadă de către Comitetul Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă, de faptul că numărul persoanelor depistate pozitiv cu COVID-19 de pe teritoriul României este în creştere, decide suspendarea tuturor competiţiilor de handbal pe plan intern. Astfel, Consiliul de Administraţie al F.R.H. a decis astăzi, 13 martie, sistarea tuturor competiţiilor de handbal organizate sub egida F.R.H., A.J.H., A.M.H. până la data de 31 martie", a anunţat FRH.

De asemenea:

- dubla cu Polonia contând pentru calificarea lotului naţional de senioare la Euro 2020, Danemarca şi Norvegia, a fost amânată de comun acord cu Federaţia Poloneză de Handbal pentru perioada 3/4 iunie, respectiv 6/7 iunie 2020.

-participarea lotului naţional de tineret feminin la stagiul de pregătire de la Izvorani şi dubla cu Germania din perioada 15 – 22 martie a fost anulată.

-participarea lotului naţional de tineret feminin la turneul internaţional din perioada 26 – 29 martie, Rusia, a fost anulată.

-participarea lotului naţional de cadete la Jocurile Mediteraneene din perioada 8 – 12 aprilie 2020 a fost anulată.

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

Meniul Zilei in Craiova

Evenimente in Craiova

Cumpară Brichete din Resturi Vegetale - Combustibil Solid

Gaseste-ne pe facebook

 

 

Analitycs

 

Cauta in site

Esti aici !

You are here:Evenimente Sportive »Handbal: Toate competiţiile interne inclusiv dubla cu Polonia contând pentru calificarea la Euro 2020, amânate

Cauta categorie