Damian Marley, primul headliner oficial al Electric Castle 2018.

Damian Marley, primul headliner oficial al Electric Castle 2018.

Tatăl: Bob Marley. Mama: Miss World 1976. Parteneri în proiecte muzicale: Mick Jagger și Dave Steward. Colaborări cu Bruno Mars, Gwen Stefani, Jay-Z, Skrillex, Rusko, Sean Paul și încă zeci de nume celebre. Premii: foarte multe, dar merită să menționăm măcar cele două Grammy.

Mai precis, Damian Robert Nesta “Jr. Gong” Marley, care este cel mai tânăr fiu al legendei muzicii reggae Bob Marley și cel mai de succes urmaș al lui pe linie muzicală. Dar să vorbești despre Damian Marley doar în termeni legați de impactul pe care numele său îl are este total nedrept. Muzicianul are deja o carieră de peste 20 de ani în care a lansat albume, foarte multe proiecte muzicale complexe și o nouă abordare în stilul reggae, mai aproape de dance, dar păstrând mesajele sociale puternice care i-au influențat copilăria. Cel mai recent album al său, din 2017, „Stony Hill”, sună foarte bine și o spun asta nu doar milioanele de fani pe care îi are în lumea întreagă, ci și criticii de specialitate.

Primul headliner oficial al EC 2018 este Damian Marley. Acesta este un artist cu o experienţă de peste 20 de ani în industria muzicală, are două Grammy câştigate şi multe alte premii, iar sosirea lui în România reprezintă o premieră pentru piaţa muzicală. A avut colaborări cu artişti renumiţi precum: Mick Jagger şi Dave Steward, Bruno Mars, Gwen Stefani, Jay-Z, Skrillex, Rusko, Sean Paul. Iar lista poate continua.

Citeste mai mult: adev.ro/p0sgsa
Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

More in this category:

Cauta in site

Vezi concertele lunii