FIBA EUROBASKET 2017 la Cluj

http://zonazero.ro/images/Sport/eurobasket-cluj-2017.jpg

FIBA EUROBASKET 2017 se va juca pentru prima dată în istorie și în România, în Cluj-Napoca, la Sala Polivalentă, în perioada 31 august – 7 septembrie 2017 și va fi cel mai mare eveniment sportiv ce va fi organizat vreodată în țara noastră.

 

Evenimentul va aduce la Cluj-Napoca un spectacol total de baschet la cel mai înalt nivel, unic în România, la care va lua parte și echipa României de baschet. 

 

Iubitorii de sport sunt invitați să își cumpere bilete din timp pentru a beneficia de reduceri mari de preț și să fie alături de Naționala de baschet, ”Vulturii”, într-un moment istoric, când va intra din nou pe teren la cea maiimportantă competiție europeană de baschet, după o absență de 30 de ani. 

 

FIBA EUROBASKET 2017 se va disputa în perioada 31 august – 17 septembrie 2017, în 4 orașe: Cluj-Napoca (România), Istanbul (Turcia), Helsinki (Finlanda) și Tel Aviv (Israel), fiecare dintre acestea oferind individual propriile pachete de bilete la marele eveniment sportiv. 

 

Biletele la meciuri s-au pus în vânzare în Israel de marți, 27 septembrie, în Turcia de miercuri, 28 septembrie, în România de joi, 29 septembrie și în Finlanda - de vineri, 30 septembrie. 

 

 

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

Cauta in site

Vezi concertele lunii