Festivalul mexican Vive Latino, cu Guns N' Roses, Carlos Vives şi Zoe capete de afiş, a debutat cu peste 70.000 de spectatori

Festivalul mexican Vive Latino, cu Guns N' Roses, Carlos Vives şi Zoe capete de afiş, a debutat sâmbătă cu peste 70.000 de spectatori. Deşi câteva trupe şi-au anulat prezenţa, evenimentul are loc conform planului, după ce autorităţile mexicane au transmis că ţara se află în „faza 1” privind criza sanitară provocată de COVID-19 şi au permis desfăşurarea lui.

 

Vive Latino, festival cu tradiţie în Mexic, care este programat să aibă o primă ediţie în Spania, în luna septembrie a acestui an, va aduna la această ediţie peste 100.000 de oameni, spun organizatorii.

Jordi Puig, fondator şi director al festivalului, a declarat că au existat câteva anulări, însă festivalul merge înainte. „Autoriăţile ne-au spus că suntem în faza 1 şi că putem merge mai departe, şi asta facem”, citează Billboard.

El a precizat că sunt făcute, constant, anunţuri pe conturile online ale evenimentului şi că în Foro Sol, unde are loc, sunt amplasate diverse echipamente sanitare. 

Pentru fiecare dintre zilele festivalului au fost vândute peste 70.000 de bilete. Pe lângă controlul de securitate, fiecare persoană care a intrat în perimetru a fost testată pentru febră. Foarte puţini spectatori au purtat măşti sanitare.

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

Meniul Zilei in Craiova

Evenimente in Craiova

Cumpară Brichete din Resturi Vegetale - Combustibil Solid

Gaseste-ne pe facebook

 

 

Analitycs

 

Cauta in site

Esti aici !

You are here:Noutati»Festivalul mexican Vive Latino, cu Guns N' Roses, Carlos Vives şi Zoe capete de afiş, a debutat cu peste 70.000 de spectatori

Cauta categorie