ARTMania Festival, see you in 2021

Nori negri și o căptușeală argintie
Dragi prieteni,
Am început acest an cu emoție, lucrând intens pentru a pregăti o ediție aniversară grozavă care să ne aducă împreună pentru a sărbători, ca comunitate, 15 de ani de când mulți dintre noi ne-am cunoscut. 15 ani în care oamenii cu pasiune pentru muzică și pentru cultura rock au venit în Piața Mare a Sibiului pentru a descoperi, pentru a împărtăși experiențe, pentru a se relaxa sau a munci, pentru a se distra și exprima dragostea pentru artă.
În ultimele luni, continuând să lucrăm cu aceeași dedicație pentru pregătirea unei ediții memorabile, ne-am consultat constant cu autoritățile și am monitorizat evoluția acestei situații fără precedent.
Din păcate, focarul coronavirus a dus deja la amânarea multor alte festivaluri majore și tururi de trupă și, pe baza declarațiilor publice ale autorităților, este considerat în continuare un risc ridicat de a organiza evenimente cu participare amplă. Prin urmare, încă nu este sigur să ne întâlnim din nou și să împărtășim pasiunea noastră comună pentru muzică, cultură rock și viață.
De aceea, cu mare tristețe, trebuie să anunțăm că Festivalul ARTmania va fi amânat pentru 2021. Deși încă nu a fost emis un ordin guvernamental pe această temă, știm că va urma. De asemenea, ne este imposibil să rămânem în această incertitudine, din respect pentru timpul, planurile și rezervările și pentru colaboratorii noștri. Nu a fost o decizie ușoară de luat (din puncte operaționale, administrative, financiare sau emoționale), dar siguranța publicului, artiștilor, colegilor și colaboratorilor noștri este întotdeauna pe primul loc.
Prin urmare, așa cum am menționat deja, cea de-a 15-a ediție a Festivalului ARTmania va avea loc în vara anului 2021. Deoarece deja ne lipsești mult și vrem să recuperăm petrecerea și distracția pe care am ratat-o cu toții, am decis să o Adaugă o zi în plus la festivalul nostru! Artmania Festival 2021 se va desfășura între 23-25 iulie 2021, mai puternic și mai tare.
În ceea ce privește line-up-ul, așa cum am anunțat anterior, pentru ediția din 2021, am confirmat deja cu (A-Z): Amon Amarth, Cultul lunii, ambreiaj, My My My Dying Bride, Port Noir, Testament și Caravana Vintage. Linia-up-ul complet pentru următoarea ediție, inclusiv noi anunțuri interesante, va fi comunicată la o dată ulterioară, când vom veni și cu noutăți privind restul actelor, plus câteva completări noi, captivante, promițând un 15 memorabil a aniversare.
În ceea ce privește biletele, toate biletele cumpărate pentru Artmania Festival 2020 vor fi valabile pentru ARTmania Festival 2021. Cei care aleg să-și păstreze biletul pentru 2021 vor beneficia de o reducere de 10 % pentru produsele de marfă disponibile pe ARTmania Shop. Mai multe informații. Despre reducere poate fi găsită aici: https://bit.ly/FAQ_ARTmaniaFest_Covid19
Artmania Festival 2021 bilete:
Cei care nu au reușit să cumpere un permis de festival dar ar vrea să vină la ediția 2021 și să asculte live aceste trupe binecunoscute își pot lua biletul 2021, la 290 lei + 6 % taxe ( Preț valabil în limita stocului, dar nu mai târziu de 31 iulie 2020), de pe link-ul următor: www.artmaniafestival.ro
Refund:
Deși ne aflăm într-un loc foarte, foarte strâns, după 15 de ani de eforturi continue pentru construirea unui festival internațional de care să ne bucurăm cu toții, știm că unii dintre voi s-ar putea afla într-o situație similară.
Mulți membri au devenit parte din această comunitate (fie ea în echipă sau în public), unii chiar din 2006. Echipa noastră și festivalul nostru au crescut împreună cu voi, deoarece am fost aici atât în momente fericite, cât și în momente dificile. Aceasta a fost și încă este forța noastră motrice care ne ajută să trecem peste fiecare ediție, indiferent de obstacole, deoarece acestea au fost suficient de-a lungul anilor.
După cum spuneam, suntem împreună în asta, chiar și atunci când ne aflăm într-o situație dificilă și fără precedent.
Oricât de mult vom aprecia cu adevărat sprijinul vital care vine din partea celor care vă vor păstra biletul pentru Festivalul ARTmania 2021, vom oferi rambursări pentru bilete care se află și ei în dificultăți financiare și au nevoie de rambursare. Cei care au nevoie de rambursare trebuie să completeze, până pe 3 iulie 2020, formularul disponibil pe următorul link: https://bit.ly/ARTmania_RefundForm. După această dată, toate biletele cumpărate pentru 2020 vor deveni valabile automat pentru 2021.
A trebuit să solicităm un împrumut bancar pentru a putea onora cererile potențiale, deoarece am plătit deja comisioanele de bilete, TVA și impozitul pe venit pentru aceste bilete, plus alte costuri generate cu mult în avans de un astfel de festival și nu pot fi Recuperat. Prin urmare, rambursarea poate dura mai mult decât de obicei.
Pentru cei care ne-au întrebat cum pot susține festivalul în aceste momente grele:
Pe lângă păstrarea celor 2020 bilete pentru ediția 2021, am pregătit câteva marfă dedicată Artmania Festivalului 2020 pe care o găsiți aici: https://artmania.ro/shop/
Ia aceste tricouri, parkas și măști de siguranță în ediție limitată și hai să ne revedem sănătoși și fericiți în 2021 în Piața Mare a Sibiului!
După 15 ani de muncă asiduă continuă și reușind să depășești diverse obstacole, viitorul acestui festival - cel mai vechi festival rock românesc - depinde acum și de sprijinul vostru. Deocamdată, ne puteți ajuta păstrând biletul pentru ediția de anul viitor sau prin achiziționarea unui suvenir de la magazinul ARTmania.
Această furtună în care suntem cu toții împreună este o piatră de hotar pentru noi și sperăm că încrederea pe care am construit-o unul în celălalt - festival Goers și organizatori - ne va ajuta pe toți să ajungem la mal în siguranță și nevătămați, într-o împreună și mai mare.
Vă mulțumim pentru sprijinul continuu și pentru înțelegere.
Aveți grijă unul de celălalt, respectați recomandările oficiale, fiți în siguranță!
Al tău cu adevărat,
Echipa ARTmania
Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

Meniul Zilei in Craiova

Evenimente in Craiova

Cumpară Brichete din Resturi Vegetale - Combustibil Solid

Gaseste-ne pe facebook

 

 

Analitycs

 

Cauta in site

Esti aici !

You are here:Noutati»ARTMania Festival, see you in 2021

Cauta categorie