Untold 2020, we'll be missing you untild 2021

Eroi ai universului UNTOLD,
În ultimii 5 ani am experimentat împreună cele mai intense experiențe și am scris, an de an, fiecare capitol din această incredibilă poveste UNTOLD. Fiecare dintre voi a avut un rol important în asta, iar pentru asta vă mulțumim din toată inima! Am devenit nu doar o comunitate, ci un fenomen! O generație de eroi conduși de puterea binelui, uniți prin muzică, îmbrățișând magia necunoscutului în fiecare an.
După un capitol legendar în 2019, am început să lucrăm la următoarea ediție UNTOLD pentru anul 2020, investind în ea toată dragostea și pasiunea noastră, aducând cele mai bune și inovative idei și pregătind un line-up pe care nimeni nu ar fi vrut să-l rateze. Fără niciun dubiu, UNTOLD 2020 ar fi depășit orice așteptare, la fel ca fiecare ediție din 2015 până în prezent.
Din păcate însă, anul 2020 a venit cu o provocare care a reușit să surprindă pe toată lumea. Pandemia COVID-19 ne-a creat tuturor emoții mari, dar ne-am păstrat speranța că lucruruile se vor îndrepta până în august și ne vom putea revedea cu voi, cei pe care îi iubim. În același timp, prioritatea noastră a fost și va fi mereu sănătatea și siguranța fiecăruia dintre voi, eroilor noștri, echipei, partenerilor și tuturor celor implicați în povestea UNTOLD.
Am solicitat autorităților să ne informeze din timp dacă putem sau nu organiza festivalul în acest an, văzând că în majoritatea statelor europene afectate de pandemie, evenimentele au fost anulate prin decizii ale guvernelor.
Luând în considerare întreaga incertitudine din industria evenimentelor din România, cu măsuri stricte care reglementează modul de lucru și mai ales, în urma unui proiect de lege trimis de Ministerul Culturii la Parlament care interzice evenimentele cu participarea a mai mult de 1000 de persoane până în 31 august 2020, credem cu tărie că trebuie să ne asumăm responsabilitatea unei decizii finale, care să aducă claritate în rândul vostru, celor care așteptați cu nerăbdare festivalul.
UNTOLD este despre bucuria de a fi împreună cu prietenii, de a fi parte din cel mai tare public din lume, iar orice restricție în acest sens nu ne-ar permite să trăim această experiență magică.
Cu inimile frânte, dar cu certitudinea că este spre binele și siguranța tuturor, trebuie să vă informăm că am decis să amânăm ediția din acest an a UNTOLD pentru anul 2021. Suntem cuprinși de tristețe și afectați, dar în același timp optimiști, știind că ceea ce ne-a ținut împreună din 2015, ne va ajuta să trecem peste orice situaței. Dragostea și pasiunea noastră va triumfa mereu.
Credem într-o lume a muzicii și prieteniei. Nimic nu se compară cu energia și atmosfera creată de muzică și prietenia dintre voi, cei care cântați cât vă țin plămânii în fiecare an și vă creați cele mai memorabile experiențe. Trebuie să continuăm să credem în această viitoare experiență de anul viitor. Avem nevoie de magie în viețile noastre și cel mai important, avem nevoie să fim împreună. Fără niciun dubiu, UNTOLD 2021 va fi o experiență monumentală.
Tuturor celor care v-ați preschimbat deja abonamentul în ANYTIME PASS, vă mulțumim! Încrederea voastră ne obligă să vă facem posibilă experiența de neuitat la una dintre următoarele 3 ediții la care veți decide să participați.
Celor care nu ați optat pentru ANYTIME PASS, veți avea posibilitatea să vă transferați abonamentul pentru ediția din 2021 sau să primiți un voucher. De îndată ce vom anunța perioada festivalului UNTOLD 2021, veți avea la dispoziție 30 de zile să vă hotărâți. Voucherul va putea fi folosit pentru a achiziționa produse UNTOLD. Restituirea contravalorii se va putea face între 1 octombrie 2021 și 31 decembrie 2021. Veți primi mai multe detalii prin e-mail.
Bineînțeles, în perioada următoare plănuim mai multe proiecte speciale, care vor face timpul rămas să treacă mai repede și ne vor duce mai aproape de data la care ne vom reîntâlni.
Mulțumim pentru că faceți parte din povestea UNTOLD!
Magia ne va ține împreună!
 
Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

Meniul Zilei in Craiova

Evenimente in Craiova

Cumpară Brichete din Resturi Vegetale - Combustibil Solid

Gaseste-ne pe facebook

 

 

Analitycs

 

Cauta in site

Esti aici !

You are here:Noutati»Untold 2020, we'll be missing you untild 2021

Cauta categorie