Summer Well 10 amanat pentru 2021

Cele mai triste cuvinte pe care le-am scris vreodată: va fi prima dată în 10 de ani fără Summer Well, deoarece ediția din acest an a festivalului va fi amânată până pe 2021. august adunările mari sunt încă interzise, iar guvernul lucrează privind legislația pentru a prelungi acest lucru până la începutul toamnei, deci nu există altă opțiune. Durează un an întreg să construiești un festival ca Summer Well și nu poate fi pus împreună în mai puțin timp, mai ales în aceste zile incerte.
Am depus atât de mult efort în construirea #SummerWell10 Toți cei din echipă au muncit din greu pentru ca această ediție aniversară să fie incredibil de specială și speram cu toții că totul va fi bine până la urmă. Dar știm că înțelegeți că siguranța comunității noastre și a artiștilor este pe primul loc în această situație fără precedent.
Totuși... suntem cu adevărat frânți...
Știm că nici vouă nu vă este ușor și dorim să vă mulțumim pentru susținere și răbdare. De asemenea, dorim să mulțumim tuturor partenerilor festivalului, Domeniul Stirbey și tuturor celor din familia Summer Well. Există totuși o căptușeală de argint în toată nebunia asta: mai avem un an de lucrat la ediția aniversară, deci Summer Well 10 va fi cu adevărat epic. Până atunci, împreună cu partenerii noștri, luăm acest timp pentru a extinde platforma Summer Well cu o gamă de evenimente și programe noi. Suntem încântați să vă aducem noi experiențe construite în jurul festivalului. Rămâneți pe fază!
Noile întâlniri ale festivalului sunt 14-15 august 2021, Picnicul de noapte petrecându-se pe 13 august. Majoritatea artiștilor sunt deja reconfirmați, și vom adăuga și alți artiști la line-up, unii pe care nu am avut ocazia să-i anunțăm și alții nou-nouțe. Se conturează a fi un program muzical grozav anul viitor. Toate biletele raman valabile pentru 2021. variante pentru cei care nu pot participa in 2021 vor fi puse la dispozitie in curand
Această situație este ceva ce niciunul dintre noi nu ar fi putut prezice. Dar este ceva prin care putem trece. Aveți grijă de voi și - cum spune cântecul - vară bine. Anul viitor facem din nou 10!
Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

Meniul Zilei in Craiova

Evenimente in Craiova

Cumpară Brichete din Resturi Vegetale - Combustibil Solid

Gaseste-ne pe facebook

 

 

Analitycs

 

Cauta in site

Esti aici !

You are here:Noutati»Summer Well 10 amanat pentru 2021

Cauta categorie