Dolores O’Riordan, solista trupei The Cranberries a murit | „Suntem devastaţi“, este primul mesaj al membrilor trupei

Membrii trupei irlandeze The Cranberries au avut prima reacţie după moartea solistei Dolores O’Riordan, precizând că sunt devastaţi de tragica veste. 
„Suntem devastaţi în urma morţii prietenei noastre Dolores. Era un talent extraordinar şi am fost privilegiaţi să facem parte din viaţa ei din anul 1989, când a luat naştere The Cranberries. Lumea a pierdut un adevărat artist“, au transmis membrii trupei The Cranberries, chitaristul Noel Hogan, basistul Mike Hogan şi toboşarul Fergal Lawler.   Dolores O'Riordan, solista trupei The Cranberries, a fost găsită moartă într-o cameră de hotel din Londra, pe 15 ianuarie, la vârsta de 46 de ani. Ea se afla în capitala Marii Britanii pentru o scurtă sesiune de înregistrări - urma să pregătească o versiune a piesei „Zombie“ împreună cu trupa Bad Wolves.   Decesul solistei trupei irlandeze The Cranberries a fost tratat, iniţial, de poliţia londoneză drept „inexplicabil“. Poliţia Metropolitană a confirmat astăzi că dosarul întocmit a fost transferat spre investigaţie medicilor legişti, potrivit The Guardian,
Dolores O'Riordan, originară din comitatul irlandez Limerick, a devenit un star internaţional după ce a început să cânte alături de trupa The Cranberries, la vârsta de 18 ani, când a mers la audiţie după ce a văzut un anunţ în ziar.    Trupa The Cranberries, una dintre cele mai populare formaţii rock din anii '90, a lansat şase albume de studio, care s-au vândut în peste 40 de milioane de copii pe plan mondial. Printre cele mai cunoscute single-uri ale formaţiei irlandeze se află piese precum „Linger“, „Dreams“, „Zombie“, „Ode to My Family“, „Ridiculous Thoughts“, „Salvation“, „Free to Decide“ şi „Promises“.

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

 

Gaseste-ne pe facebook

 

 

Cauta in site

Vezi concertele lunii