Redactie Zonazero.ro

Redactie Zonazero.ro

Membrii trupei irlandeze The Cranberries au avut prima reacţie după moartea solistei Dolores O’Riordan, precizând că sunt devastaţi de tragica veste. 
„Suntem devastaţi în urma morţii prietenei noastre Dolores. Era un talent extraordinar şi am fost privilegiaţi să facem parte din viaţa ei din anul 1989, când a luat naştere The Cranberries. Lumea a pierdut un adevărat artist“, au transmis membrii trupei The Cranberries, chitaristul Noel Hogan, basistul Mike Hogan şi toboşarul Fergal Lawler.   Dolores O'Riordan, solista trupei The Cranberries, a fost găsită moartă într-o cameră de hotel din Londra, pe 15 ianuarie, la vârsta de 46 de ani. Ea se afla în capitala Marii Britanii pentru o scurtă sesiune de înregistrări - urma să pregătească o versiune a piesei „Zombie“ împreună cu trupa Bad Wolves.   Decesul solistei trupei irlandeze The Cranberries a fost tratat, iniţial, de poliţia londoneză drept „inexplicabil“. Poliţia Metropolitană a confirmat astăzi că dosarul întocmit a fost transferat spre investigaţie medicilor legişti, potrivit The Guardian,
Dolores O'Riordan, originară din comitatul irlandez Limerick, a devenit un star internaţional după ce a început să cânte alături de trupa The Cranberries, la vârsta de 18 ani, când a mers la audiţie după ce a văzut un anunţ în ziar.    Trupa The Cranberries, una dintre cele mai populare formaţii rock din anii '90, a lansat şase albume de studio, care s-au vândut în peste 40 de milioane de copii pe plan mondial. Printre cele mai cunoscute single-uri ale formaţiei irlandeze se află piese precum „Linger“, „Dreams“, „Zombie“, „Ode to My Family“, „Ridiculous Thoughts“, „Salvation“, „Free to Decide“ şi „Promises“.

Sambata, 27 ianuarie 2018, Darius Cîmpan face o "oprire" la noi in local pentru a-si sustine turneul aniversar de stand up comedy, "Din Spatele Clasei". 
Este partea a doua a "specialului" de anul trecut, "Fara Semnal" si promite sa fie cel putin la fel de bun! Adica povesti, istorii personale si glume "culese" special pentru o seara de tot rasul intre prieteni si vecini :).
Suportul artistului, a.k.a. biletul de intrare costa 15 LEI.
Iar noi plusam cu un shot de voie buna (de tarie, mai exact) din partea casei!

Rezervari: 0742729090

 

Sursa: Facebook,com / Stand Up Comedy night @Darius Cimpan <<< Vezi aici mai multe despre acest eveniment.
 

Judas Priest revin la Bucuresti pe 22 iulie la Romexpo in aer liber, in cadrul turneului Firepower, pentru a prezenta o productie fantastica, total noua, publicului din Romania! Un melanj de rock, ecrane led, pe o scena gigant cu multi decibeli si aceeasi muzica heavy metal care ne incanta inca din anii 70, in cadrul unui eveniment marca METALHEAD!

Bilete sunt deja în vânzare pe www.iabilet.ro, în Magazinele Flanco din toată țara și în rețeaua națională www.iabilet.ro/retea aici: www.iabilet.ro/bilete-judas-priest-firepower-la-bucuresti-31639/

Judas Priest este cu siguranta una dintre legendele scenei metal internationale. Cu peste 40 de ani de activitate, cu un Grammy castigat pentru 'Best Metal Performance' si cu ultimul material, 'Redeemer of Souls' pe prima pozitie in US Billboard Top 200, Judas Priest tine in continuare stindardul sus dupa cele 4 decenii de activitate.

 

Sursa: Facebook.com / Judas Priest - Firepower <<< Vezi aici mai multe despre acest eveniment.

Sambata, 17 martie 2018, avem show in cortul de la Arenele Romane, Bucuresti. Capacitatea este limitata.

Daca vreti sa ne vedeti in concert, ar trebui sa va rezervati locul pe bilete.bugmafiaoficial.ro. Primele 200 de bilete au pret promotional, respectiv 59 lei (acces general) si 99 lei in zona Golden Ring (mai aproape de scena).

 

 

Sursa: Facebook.com / Concert B.U.G Mafia <<< Vezi aici mai multe despre acest eveniment.

50 lei Acces General - 70 lei Golden Circle.
--------------------------------------------------------------------------
Din 12.012018. - 01.03.2018. - 50 lei AG - 70 lei Golden Circle.
----------------------------------------------------------------------------
In ziua evenimentului la intrare 60 lei AG - 80 lei Golden Circle
----------------------------------------------------------------------------
Accesul cu copii
Accesul copiilor mai mici de 12 ani la concert nu este recomandat din cauza sunetului foarte puternic. Insa daca parintii aleg sa vina insotiti de cei mici, o vor face pe propria raspundere, achizitionand bilete de acces si pentru acestia. Accesul in zona de concert se va face doar in baza unui bilet valid, indiferent de varsta. Totodata, recomandam parintilor sa le asigure copiilor casti de protectie. Minorii trebuie sa fie insotiti de un adult.
Cei intre 14 si 18 vor trebui sa vina insotiti.
----------------------------------------------------------------------------

Biletele se pot cumpăra în format fizic din Magazinul Muzica, reţelele de magazine Flanco, UMAN, Senia, IQ BOX, agentiile Perfect Tour, la Hard Rock Cafe, cele 1500 de automate self-serving ZebraPay (vezi harta), stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilete Metrorex), Beraria H, Cafe Deko, Club Quantic si Club Vintage.

Think FUNK, be ROCK!

 

Sursa: Facebook.com / Satra BENZ, Macanache, Nane, Sunet Fin <<< Vezi aici mai multe despre acest eveniment.

Oscar si Tanti Roz nu e doar povestea unui copil nedreptatit de soarta, care sta de vorba cu Dumnezeu; e povestea noastra, a tuturor. Exista in textul lui Eric Emmanuel Schmitt un mesaj tulburator: oricare dintre noi poate fi Oscar, dar cu un dram de noroc in plus. Mai multe zile daruite inseamna sa incerci sa te bucuri de viata, indiferent de cum ti-e harazita - in chip de premiu ori de pedeapsa - fara a uita totusi sa raspandesti binele in jurul tau.

 

Sursa: Bulandra.ro / Oscar și tanti Roz <<< Vezi aici mai multe despre acest eveniment.

Comedie

 

Vreţi să vă distraţi, să uitaţi de griji, să vă amuzaţi, vreţi să râdeţi, şi iar să râdeţi, atunci mergeţi în curând să vedeţi această comedie savuroasă, bine construită, vie, alertă, eficace, cu o distribuţie perfectă...

O piesă de neuitat...                      

Dincolo de situaţiile ce provoacă râsul, de dialogurile explozive şi de mişcările comice, piesei nu-i lipseşte consistenţa psihologică...

Un spectacol pe gustul tuturor...

Titlul piesei lui Francis Veber e limpede ca „bună ziua", dialogul nu intră în zone întunecate, scriitura e extrem de naturală. Tot respectul pentru mecanica râsului pusă-n funcţiune de Francis Veber. Piesa e o construcţie care „merge ca unsă", gagul îşi regăseşte adevărata condiţie, apare exact în clipa în care-l aştepţi...

Francis Veber are marele talent de a scrie nişte fabule bine împănate cu lovituri de teatru. Râsul provocat de acest vodevil este imposibil de oprit.

 

Sursa: tnb.ro / Dineu cu prosti  <<< Vezi aici mai multe detalii despre acest spectacol.

Page 1 of 19

Cauta in site

Vezi concertele lunii