Redactie Zonazero.ro

Redactie Zonazero.ro

“Ştefan cel Mare – Poemele Moldovei” va fi disponibil începând de la 1 septembrie. Acest nou disc marca Trooper reprezintă o opera rock, a doua după “Vlad Țepes – Poemele Valahiei”.

“Atunci când am lansat ‘Vlad Țepes’, în 2009, aveam în minte să facă parte dintr-o trilogie, însa fară să forțăm apariția următoarelor albume. Aşa că acum, după aproape 10 ani, a sosit momentul să punem pe piață partea a doua. Avem o istorie interesantă, avem personaje istorice care au participat la construcția Europei aşa cum o ştim astăzi. Astăzi, mulți oameni nu mai conștientizează că fară trecut nu poți avea viitor. Pe noi ne-au inspirat mereu personajele istorice, am fost fascinați de trecut și de poveștile care au creat prezentul”, spune Alin Dincă, solistul Trooper.

Prețul biletelor este de 30 de lei.
Biletele pot fi achiziționate online pe iabilet.ro.

Sursa: Facebook.com / Trooper@Craiova - lansare "Stefan cel Mare - Poemele Moldovei" <<< Vezi aici mai multe despre acest eveniment.

A doua etapa a Campionatului National de Super Rally va avea loc la Craiova in perioada 14-15 Septembrie.

Mai multe detalii vor fi afisate pe masura confirmarii.

Va asteptam!

Sursa: Facebook.com / Trofeul Craiova Super Rally <<< Vezi aici mai multe detalii despre acest eveniment.

GVENTS presents
✖️UNPLUGGED TRAP PARTY✖️
BEST MUSIC from DJ DANIBO

Unplug yourself from reality and come to live your best night!??????

❗️SPECIAL SECRET GUESTS❗️

TICKETS AVAILABLE SOON!

Sursa: Facebook.com / UNPLUGGED TRAP PARTY @Flying Circus Pub // WED 04.04.2018 <<< Vezi aici mai multe detalii despre acest eveniment.


La doar câteva luni de la lansarea celui de-al doilea material discografic, băieții de la Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut au decis că e momentul să se întoarcă la treabă și să revină pe scenă cu un nou turneu care cuprinde și mai multe orașe decât cel din luna septembrie.

Așa că pe 19.04 B Ă E Ț I I vă fac program și vă așteaptă în club Flying Circus Cluj la o porție de meme în format audio și multe breakdown-uri. Prețul unui bilet este de 20 RON și se poate procura de la intrarea în locație.

Am Fost La Munte și Mi-a Plăcut este o trupă de Post-Rock/Tripcore fondată în 2015, inițial ca un one-man project al lui Vlad Enescu, basistul trupei de progressive-metal, Axial Lead.
La aproximativ 6 luni de la lansarea primului EP „Susurul Râurilor Care Curg în Jos, sau în Sus, Depinde Cum Te Uiți”, în luna iulie a anului 2016 s-a închegat un grup în toată regula și lui Vlad i s-au alăturat Matei Pușcaru la bass (:umbra, NoruNegru), Stere Câmpean la tobe (Stema, :umbra) și Mircea Becherescu la chitară (ex Aeon Blank & Sunet Fin).

Sursa: Facebook.com / Am Fost La Munte Si Mi-a Placut / Cluj / Flying Circus / 19.04 <<< Vezi aici mai multe detalii despre acest eveniment.

Concertele fanfarei​ înseamnă mai mult decât ​"​muzică bună, cântată bine​"​, înseamnă spectacol, energie, interacțiune cu publicul, dans și multă bucurie.

Invitatul special al serii, Ovidiu Lipan Țăndărică, care a colaborat de-a lungul carierei artistice cu renumita fanfară, va completa atmosfera de la Hush cu momente artistice memorabile. 

A​tașamentul real al artiștilor față de muzică și tradiție a încurajat construi​rea​ un​ui​ repertoriu bazat pe selecții muzicale din folclorul românesc și​ ​internațional, interpretate în stil propriu, și, aduse astfel în actualitate, fără a le pierde însă esența. Respectând rețeta care i-a consacrat, noul material discografic, pune în evidență varianta tradițională a muzicii de fanfară din zona Moldovei. Albumul ”România Shukar” lansat in luna octombrie 2017, cuprinde 12 melodii, trei dintre piesele de pe acest album fiind înregistrate cu vocea regretatului interpret Marcel Mavroian și fost membru al Fanfarei Shukar, care a încetat din viață în urmă cu un an de zile din cauza unei boli incurabile. Ulterior, piesele au fost preluate și cântate de un alt membru al familiei Panțîru, familie care predomină în componența Fanfarei Shukar.
Fanfara Shukar din Zece Prăjini numită și ”Speranța”​, s-a remarcat prin muzica cu tonalități balcanice, stilul muzical fiind asociat cu cel al lui Goran Bregovic. În anul 1993, muzica fanfarei a fost lansată peste hotare, odată cu vizita la Montreux făcută fostului suveran al României, Mihai I. Pe parcursul celor peste 25 de ani de activitate, sub îndrumarea liderului Costică Panțîru, membrii fanfarei au străbătut toate continentele susținând concerte în Europa, Asia sau America, fiind chiar o perioadă (2006 – 2009) angajați ai teatrului Zingaro din Paris, cu turnee în Hong Kong, Tokyo sau Bruxelles și, prezentând “Batutta” întregii lumi ...

Sursa: Facebook.com / Fanfara 10 Prajini Shukar si Ovidiu Lipan Tandarica <<< Vezi aici mai multe detalii despre acest eveniment.

✸Escape to Drumandbass #6✸

⊙ Data: 5 MAI / 23:00

⊙ Locatie: ESCAPE VENUE

⊙ Bilete :

- 20 lei CU FIDELITY CARD
- 30 lei FARA FIDELITY CARD

Sursa: Facebook.com / Escape to Drumandbass #6 w/ Philth (UK) <<< Vezi aici mai multe detalii despre acest eveniment.

 

Blue Family se intorc la Taverna!

Ivana Pantic - vocal
Milan Jarakovic - bass
Sloboddan Cedic - guitar
Branko Kosar - Hammond and piano
Dejan Pavic - drums
Ljuba Djordjevic - harp

Suport artist: 45 lei

Va asteptam cu drag rezervarile prin mesaj pe pagina noastra, la fata locului si la tel. 0744116255.Sursa: Facebook.com / Blue Family@Taverna <<< Vezi aici mai multe despre acest eveniment.

 

PHIL CAMPBELL, fostul chitarist Motörhead, concertează în Timișoara.

Legendarul chitarist al trupei Motörhead, Phil Campbell, va susține un concert la Timișoara, în data de 4 septembrie 2018, pe scena Reflektor Venue. Artistul își va delecta fanii cu proiectul solo “Phil Campbell and the Bastard Sons”, iar în playlist se vor regăsi și piese-tribut Motörhead ...

Sursa: Facebook.com / Phil Campbell (Motorhead) at Reflektor // 04.09 <<< Vezi aici mai multe detalii despre acest evenimet.

The Amsterdams ajung pentru prima dată la Timișoara pe 2018 și pentru prima oară la Reflektor Venue! Vom asculta piese de pe toate cele 4 albume lansate, dar și piese în premieră de pe viitorul material la care cei 5 lucrează în momentul de față. 

Doors open: 8 PM
Music starts: 9 PM
Access: 
20 lei [pre-sale în curând în locațiile partenere]
30 lei [în seara concertului, la intrare]

Opening act: TBA

Sursa: Facebook.com / The Amsterdams at Reflektor // 13.04 <<< Vezi aici mai multe detalii despre acest eveniment.

Page 1 of 21

Cauta in site

Vezi concertele lunii