Primul concert în aer liber, după relaxarea restricţiilor se va organiza la Timişoara, weekendul viitor

Nicolae Robu, primarul municipiului Timişoara, a anunţat că în centrul oraşului în Piaţa Libertăţii, va fi organizat, în week-end-ul viitor, un concert în aer liber, cu respectarea tuturor recomandărilor venite de la guvern. Pe scenă sunt invitate să cânte formaţiile Phoenix, Pro Musica şi Cargo.

"Vreau ca săptămâna viitoare să organizam un concert cu maximum 500 de participanţi. Vor fi scaune, zona împrejmuită, vom încerca un concert în weekend-ul viitor, cu Phoenix, Cargo şi Pro Musica. Sper să poată toate cele trei trupe să vină, nu am vorbit cu ei deocamdată. Vor fi prezente forţe de ordine care să se asigure că vor fi respectate toate regulile”, a declarat Robu.

Concertul se va desfăşura în Piaţa Libertăţii din Timişoara.

Conform documentului ce instituie relaxarea restricţiilor de la 1 iunie, vor putea fi organizate evenimente în aer liber cu participarea a cel mult 500 de persoane, cu păstrarea distanţării sociale.

Toate detaliile legate de concertul rock anunţat de primarul Nicolae Robu vor fi făcute publice în următoarele zile de Primăria Timişoara.

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

Evenimente in Craiova

Cumpară Brichete din Resturi Vegetale - Combustibil Solid

Gaseste-ne pe facebook

 

 

Analitycs

 

Cauta in site

Esti aici !

You are here:Stiri»Primul concert în aer liber, după relaxarea restricţiilor se va organiza la Timişoara, weekendul viitor

Cauta categorie