Gala VMA, va avea loc pe 30 august, dar într-un spaţiu deschis

MTV a renunţat la ideea ca gala Video Music Awards din 30 august să aibă loc într-o sală din New York, din cauza complicaţiilor create de epidemia de Covid-19, astfel că show-ul va avea loc în aer liber.

 

Gala VMA, la care de regulă susţin recitaluri unii dintre cei mai important artişti ai momentului, va avea loc în aceeaşi zi, dar într-un spaţiu deschis, au anunţat MTV şi Barclays Center Arena.

Ea urma să fie primul mare eveniment care ar fi avut loc, de la începutul pandemiei, într-o sală - Barclays Center din Brooklyn.

După consultări cu oficiali din Sănătate, organizatorii au înţeles că un eveniment în aer liber, cu public în număr limitat sau fără public, „ar fi mult mai fezabil şi sigur” decât unul organizat în interior. 

Nu a fost încă anunţat spaţiul din New York în care va avea loc ceremonia.

Ariana Grande şi Lady Gaga a obţinut cele mai multe nominalizări la MTV VMA 2020, câte nouă, urmate de Billie Eilish şi The Weeknd, cu câte şase.

Săptămâna aceasta a fost anunţat că la gală vor cânta, între alţii, grupul k-pop BTS, interpreta rap Doja Cat şi cântăreţul reggaeton J Balvin

 

 

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

Evenimente in Craiova

Cumpară Brichete din Resturi Vegetale - Combustibil Solid

Gaseste-ne pe facebook

 

 

Analitycs

 

Cauta in site

Esti aici !

You are here:Stiri»Gala VMA, va avea loc pe 30 august, dar într-un spaţiu deschis

Cauta categorie