The Rolling Stones a relansat „Goats Head Soup”

Muzicienii englezi Mick Jagger şi Keith Richards au declarat într-un interviu acordat revistei Rolling Stone, cu ocazia relansării albumului „Goats Head Soup”, care cuprinde setlistul original din 1973, remixat, dar şi demo-uri şi interpretări live, între altele, că sunt nerăbdători să revină pe scenă şi că retragerea din activitate nu este o opţiune pentru ei.

 

„Goats Head Soup” este unul dintre albumele preferate de Keith Richards din discografia The Rolling Stones. Una dintre cele mai cunoscute piese ale trupei, „Angie”, inclusă pe disc, a fost compusă de el pe când se afla internat la dezintoxicare, cu gândul la fiica nou născută, Angela, al doilea copil al lui cu Anita Pallenberg.

;

Melodia a debutat pe primul loc în top. Jagger a declarat la acel moment pentru Rolling Stone că noul album este mult mai orientat decât „Exile On Main Street”, însă acum nu mai este atât de sigur de asta. „Spun tâmpenii d-astea când promovez albume. Trebuie să iei asta cu un praf de sare”, a declarat el.

Richards vede „Goats Head Soup” şi acum - la fel ca în autobiografia „Viaţă/ Life” - drept începutul unui important capitol din viaţa sa, când s-a îndrăgostit de Jamaica. „A devenit a doua mea casă”. Acolo a colaborat cu numeroşi muzicieni, cu care a continuat să cânte ani mai târziu. 

Recent, Mick Jagger a primit un telefon din partea casei de discuri. În timp ce se lucra pentru republicarea albumului, echipa a găsit nişte înregistrări nefolosite. „Îmi amintesc că m-am gândit: «Oh, nu». Înregistrări nelansate, pentru mine, înseamnă întotdeauna multă muncă. Este un fel de «lucruri care nu ţi-au plăcut şi pe care nu le-ai finalizat»”. Şi-a schimbat părerea după ce le-a ascultat: „De fapt, nu sunt rele deloc”.

Albumul, apărut în formula Jagger, Richards, Mick Taylor, Bill Wyman şi Charlie Watts, a fost relansat vineri. Între noutăţi se numără „Criss Cross”, „Scarlet”, cu Jimmy Page la chitară ritmică, şi „All the Rage”, pentru care Jagger a scris versuri noi.

Când a început anul 2020, The Rolling Stones urma să pornească într-un nou segment nord-american al turneului „No Filter”. Toate datele de concert au fost amânate din cauza pandemiei.

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

Evenimente in Craiova

Cumpară Brichete din Resturi Vegetale - Combustibil Solid

Gaseste-ne pe facebook

 

 

Analitycs

 

Cauta in site

Esti aici !

You are here:Stiri»The Rolling Stones a relansat „Goats Head Soup”

Cauta categorie